Elektriker i Aalborg, Klarup og Gistrup

Storvorde Elservice vil gerne være din foretrukne elektriker. Vi er et moderne, seriøst og kvalitetsbevidst firma, som altid har fokus på vores kunders behov.

I mange år har vi, som elektriker, udført alle typer af opgaver forbundet med el-installationer i den brede omegn af Aalborg, Klarup og Gistrup.

Som elektriker tilbyder vi vores el service, eftersyn, reparationer, nyinstallationer og monteringer til både private, erhverv, virksomheder, institutioner, boligforeninger, landbrug og lignende.

Hos os er ingen opgave for stor og ingen opgave for lille.

En elektriker med fokus på kvalitet og miljø

I vores lokalt forankrede firma er vi 4 ansatte, som alle er certificerede og faguddannede elektrikere med mange års erfaring inden for branchen.

Igennem løbende efteruddannelse og vores store interesse for faget, holder vi os altid opdaterede på markedets nyeste løsninger, produkter og teknologi.

I Storvorde Elservice får du en elektriker, der leverer arbejde i markedets bedste kvalitet og til den mest fornuftige pris.
Vi overholder altid enhver indgået aftale med vores kunder og overholder alle gældende lovgivninger og reglementer på området.

Vi er medlem af Elinstallatørernes Landsforening, som yder en garantiordning til alle kunder i form af et ankenævn. Det giver vores kunder en tryghed og sikkerhed samt en garanti for, at deres arbejde bliver udført ordentligt, til tiden og til den aftalte pris.

Vi fokuserer altid på miljøet i vores arbejde og har et bredt udvalg af produkter og komponenter, som sparer på energien. Det gavner både miljøet og din økonomi.

Kontakt os for nærmere information

Du er altid velkommen til at kontakte din elektriker i Aalborg, Klarup og Gistrup for at modtage et uforpligtende tilbud eller bare et godt råd på telefon 21 28 39 96. Vi glæder os til at hjælpe dig.

KONTAKT OS

    [captcha_bank_text]