El service med fokus på kundens behov

Hos Storvorde Elservice udfører vi professionel og ansvarlig el service hos både private, erhverv, boligforeninger, offentlige institutioner og virksomheder.

Vi udfører vores service på alle typer af el-installationer og går altid til opgaven med samme fokus på energioptimering, kvalitet og sikkerhed. På den måde er du altid sikret imod unødvendige overraskelser og uventede problemer.

Vores dygtige medarbejdere har i mange år udført opgaver hos vores mange kunder i den brede omegn af Aalborg, Klarup og Glistrup.

Igennem løbende efteruddannelse og en oprigtig interesse i vores fag, er vi altid opdaterede på markedets nyeste teknologi og løsninger.

Vi tilbyder el service, reparation og vedligeholdelse

Storvorde Elservice ApS vil gerne være dit foretrukne firma når det kommer til el-tjek, reparationer samt vedligeholdelse af tekniske anlæg og installationer.

Vi tilrettelægger altid vores arbejde efter vores kunders behov, tid og ønsker. Vi er aldrig tilfredse før vores kunder er det.

Til virksomheder, boligforeninger, kommuner, institutioner og erhverv tilbyder vi en fordelagtig abonnementsaftale på vores professionelle el service.

Gennem løbende opdateringer, reparationer og service holder vi jeres el-installationer kørende. På den måde er I altid på forkant med eventuelle problemer.

Ud fra jeres behov tilrettelægger vi en grundig serviceplan, som ikke forstyrrer jeres daglige gang. Opstår der uforudsete problemer, kommer vi naturligvis med det samme og udbreder skaderne.

Kontakt os i dag

Du er altid velkommen til at kontakte os for at modtage et skræddersyet, uforpligtende tilbud på el service. Ring på telefon 21 28 39 96. Vi glæder os til at hjælpe dig.

KONTAKT OS

    [captcha_bank_text]