El installation med fokus på miljø og kundens behov

Storvorde Elservice har i mange år udført el service, reparationer, vedligeholdelse og montering af el installationer i den brede omegn af Aalborg, Klarup og Gistrup.

Vi har et indgående kendskab til enhver type el installation og udbyder vores service til både private, erhverv, institutioner, boligforeninger og meget andet.

Vi tager os af alt arbejde, der vedrører elektriske installationer. Hvad enten der er tale om elvarmen, stikkontakten eller de hårde hvidevarer, kan du trygt overlade opgaven til os.

Vi tager det fulde ansvar fra start til slut og er aldrig tilfredse, før vores kunder også er det.

Vi tilbyder service, montering og reparation af din el installation

I Storvorde Elservice sørger vi altid for at holde os opdateret på markedets nyeste løsninger, produkter og teknologi.
Kun på den måde kan vi tilbyde vores kunder i vores lokalområde markedets bedste service til den mest fornuftige pris.

Har du et akut problem med en el installation eller flere, tilbyder vi effektiv og kompetent el-service med hurtig udrykning. Vores dygtige medarbejdere kommer til din adresse i vores servicevogne, som er udstyret med værktøj til enhver opgave.

Vi har altid fokus på miljøet i vores arbejde. Vi udfører gerne enhver el installation ud fra strømbesparende løsninger og har et stort udvalg af kvalitetssikre produkter og komponenter, der effektivt sparer på energien. Det gavner både miljøet og økonomien.

Vil du høre mere?

Ring gerne til os med enhver forespørgsel omhandlende en el installation på telefon 21 28 39 96. Vi er altid gode for et råd eller et skræddersyet, uforpligtende tilbud på netop din opgave.

KONTAKT OS

    [captcha_bank_text]